Pensioenadvies via de webcam

Met de webcam kunnen we u efficiënt en persoonlijk te woord staan op het tijdstip dat het u uitkomt. Thuis, op het werk of onderweg. Het enige dat u nodig heeft is een pc of tablet met internetaansluiting.

De werking van webcamadvies is simpel. U dient een aanvraag in via deze website met een voor u gewenst tijdstip. Op het afgesproken tijdstip wordt u gebeld door uw pensioenadviseur. Hij/zij geeft u de inlogcode en nadat u bent ingelogd, vindt het gesprek online plaats. Indien u ook zichtbaar wilt zijn tijdens het gesprek, is een gekoppelde webcam noodzakelijk.

De documenten die besproken worden tijdens het webcam gesprek, bijvoorbeeld een pensioenoverzicht of reglement, zijn eenvoudig te delen en zichtbaar tijdens het gesprek.

Advies via de webcam werkt efficiënt en kostenbesparend maar is niet in alle gevallen de beste oplossing. Wij komen daarom ook nog steeds graag persoonlijk bij u op uw locatie voor een face-tot-face gesprek. Daarnaast blijft u natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in Tilburg.

Maak direct een afspraak voor webcamadvies

Webcamadvies live

Heeft u een afspraak voor Webcamadvies? De adviseur geeft u telefonisch de code door.