Vrijkomend lijfrente- of pensioenkapitaal

Uw pensioen of lijfrente kapitaal komt vrij. Dat is goed nieuws want u kunt gaan genieten van uw welverdiende pensioen. Of u werkt nog een tijdje door maar u gaat naast uw salaris nu ook een pensioenaanvulling ontvangen. Voor het zover is, zijn er een aantal zaken waarover u een beslissing moet nemen.

Kiest u voor een tijdelijke of een levenslange uitkering, accepteert u een lage rente of kiest u voor de pensioenknip? Wellicht is een uitkering op basis van het nieuwe doorbeleggen voor u het best passend of is juist een harde garantie een absolute voorwaarde? 

Compleet advies

Naast een vergelijking van verzekeraars en banken, ontwerpen wij op basis van het persoonlijk klantprofiel de voor u best passende pensioenuitkering. Dit koppelen we aan de aanbieder die op dat moment de hoogste uitkering biedt. Wij nemen daarbij het volledige traject uit handen. Wij staan u graag telefonisch, via de webcam of persoonlijk op kantoor te woord met deskundig advies over uw pensioen of lijfrente verzekering. Dit compleet advies bieden wij aan op basis van een eenmalige adviesfee van € 499,-. Na afronding van het volledige traject ontvangt u van ons hiervoor een nota.

Alleen bemiddeling van de polis of rekening

Indien u geen advies wenst omdat u vooraf al weet welke pensioen- of lijfrente uitkering u wenst (execution only) dan begeleiden wij u naar de aanbieder die op dat moment de hoogste uitkering biedt. In dat geval brengen wij alleen de bemiddelingsfee van € 299,- in rekening. Na afronding van het volledige traject ontvangt u van ons hiervoor een nota. Ook indien u kiest voor execution only, staan wij u graag te woord om u hierbij te begeleiden.  

Vraag hier uw offerte aan

Bereken hier direct de hoogte van uw pensioen of lijfrente uitkering en vraag een offerte aan (execution only) of stuur via deze tool de adviesaanvraag naar ons in. Wij nemen direct contact met u op.

Heeft u een vrijkomend lijfrente- of pensioenkapitaal en wenst u een optimaal advies en volledige ontzorging? Vul de tool in of neem vrijblijvend contact met ons op.