De hoogte van mijn pensioen

Wilt u eindelijk eens weten hoe ’t met uw pensioen zit? Binnen 45 minuten bent u volledig pensioen up-to-date.
Dat pensioen complex is, dat is inmiddels wel bekend. Maar is dat eigenlijk wel zo? Indien u tot pensioenspecialist moet worden opgeleid dan is dat zeker het geval. Maar dat is niet wat u wilt. U wilt eigenlijk alleen een antwoord op een aantal simpele vragen:

-hoeveel pensioen krijg ik?
-wanneer krijg ik het?
-welke keuzes heb ik?
-wanneer moet ik in actie komen?

het pensioenoverzicht (UPO), het pensioenregister, uw mijnpensioenverzekeraar app of portaal, het zijn allen prima communicatiemiddelen die u van dienst kunnen zijn bij uw zoektocht naar uw uiteindelijke pensioenresultaat. Maar het woord zoektocht impliceert dat er moeite moet worden gedaan om de informatie boven water te halen. Vervolgens dient u de ontvangen informatie in het juiste perspectief plaatsen en eventueel acties uit te zetten. Dat alles kan een reden zijn om dit klusje toch nog even voor u uit te schuiven. Eigenlijk zonde want er is een goed alternatief waarmee u met een minimale tijdsbesteding op een informele en jargonloze wijze antwoord krijgt op die pensioenvragen die specifiek voor u van belang zijn.

De PSI Pensioenbeheer huiskamergesprekken (foto) worden doorgaans zeer goed beoordeelt en kunnen op een door u gewenst tijdstip worden ingepland op ons kantoor in Tilburg.
In een informele setting nemen wij u mee in de pensioenmaterie die voor u belangrijk is en krijgt u antwoord op de hierboven genoemde vragen. Plant u liever een ontbijt- lunch- of borrelsessie in dan kan dat uiteraard ook. Ook verzorgen wij inhouse pensioen gesprekken, individueel of groepsgewijs, op locatie bij de werkgever.  

Bent u toe aan een informeel gesprek over uw persoonlijke pensioensituatie in een inspirerende omgeving? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.